Save the date!

Eindpresentatie van Eleye Boerenkamps

Titel: Finding the Objects in Me
Data: 23-25 juni 30-2 juli
26-30 juni op afspraak

Het einde van Eleye Boerenkamps’ residentie is in zicht. De eindexpositie zal plaatsvinden op twee achtereenvolgende weekenden in het Gastatelier en wordt op beide vrijdagavonden met een opening afgetrapt. De totaalinstallatie zal bestaan uit video, readymades, tekeningen en sculpturen. Tevens zal er een performance van dansmaker Lorenzo Capodieci te zien zijn. Op de zaterdagen vindt er een artist talk plaats in de tuin om 15 uur.

save the date

Zie ook: https://giphy.com/gifs/Vx7Hia1lEO0ik 

Short palm

Op 16, 17 en 18 december is de presentatie van de werkperiode van Elena Capra en Guido de Pooter in het gastatelier.

Op 16 december bent u om 20.00 uur welkom voor ontvangst met koffie. Om 20.30 is de opening. Aansluitend zal Guido de Pooter zijn werk ‘A story of a room; the palm game’ vertellen (2016, storytelling, 10 min.). Er verschijnt een tekst op basis van gesprekken met de kunstenaars. Wij willen je vragen op tijd aanwezig te zijn.

Op zaterdag en zondag is het atelier open van 13.00 tot 17.00 uur. De kunstenaars zijn op alle dagen aanwezig.

De kunstenaars werkten samen met Daniela Apice. Startpunt voor de samenwerking was een nieuwsgierigheid naar de individuele kunstenaarspraktijken en de wens om op een procesmatige manier te komen tot een aanknopingspunt voor een gezamenlijke presentatie. Meer over hun werkperiode en hun samenwerking met Daniela Apice vind je hier.

atelier 2kl

Werk van Elena tijdens de TilburgVoorCultuurNacht